Publicerad

Mer snö väntas – hjälp snöröjningen!

Röd bil som kör i snömodd på en stadsgata

Det väntas mer snö och blåst under det närmaste dygnet och därmed får vi räkna med att blir det trångt och moddigt på gatorna. Hjälp gärna till och underlätta för snöröjningen genom att inte ge dig ut i trafiken om din resa inte är absolut nödvändig. Undvik också om möjligt att parkera längs gatorna.

Det har kommit mycket tung och blöt snö det senaste dygnet och det beräknas fortsätta snöa under hela onsdagen. Snöröjningen jobbar och kommer att fortsätta jobba med alla tillgängliga resurser. Givetvis med undantag för att personalen också behöver vila och sömn.

− Det svåra är att hinna forsla undan den snö som plogas upp eftersom det kommer ny hela tiden. Så vi får räkna med att det blir trångt på gatorna i ytterligare några dagar. Med tanke på den blöta och tunga snön är det också moddigt, säger teknikchefen Niclas Hälldahl.

Han hoppas att trafikanterna har överseende och att alla som sagt bidrar genom att helst inte ge sig ut i trafiken och att hitta andra sätt att parkera än på gatorna.