Publicerad

Frida Norberg nominerad till Årets unga ledare

Porträttbild på Frida Norberg

Frida Norberg. Foto: Sundsvall Business Awards

Frida Norberg, enhetschef på Koltrastens särskilda boende är en av tre finalister i kategorin Årets unga ledare på Sundsvall Business Awards.

– Det känns såklart jätteroligt. Jag tyckte det var en stor ära att bli nominerad och att sedan gå vidare till final känns ju hur bra som helst, säger Frida Norberg.

Årets unga ledare är ett pris som delas ut till en ung person i Sundsvallsregionen som är inspirerande och skapar driv genom att låta andra växa. Personen är nyskapande, nytänkande och utmanar gamla sanningar och konventioner.

– Det är svårt att göra ett bra jobb ensam. Man behöver ett bra stöd runt omkring sig och man behöver ha personalen med sig, säger Frida. Som enhetschef måste jag vara ödmjuk och öppen för olikheter och idéer. Personalen måste få vara delaktig förstå varför vi gör saker och ting.

– Frida Norberg är en kommunikativ, engagerad och tydlig ledare med stort hjärta. Hon är en fantastisk ambassadör för Härnösands kommun och dess särskilda boenden, säger Fridas chef Elisabeth Sjölander som är verksamhetschef för särskilt boende.

Chef redan som 21 åring

Redan som 21 åring fick Frida chansen att blir chef, trots att hon inte haft någon fast anställning i kommunen tidigare.

– Det vill jag verkligen tacka Härnösands kommun för, säger Frida. De gav mig förtroendet och chansen. Får man aldrig chansen har man heller inte några möjligheter att lyckas!

Den 19 september ska priserna delas ut under festliga former på Hotell Södra Berget i Sundsvall. Håll tummarna!

Peckas Naturodlingar också nominerade

I kategorin Årets innovatör hittar vi Härnösandsföretaget Peckas naturodlingar.

Mer om Sundsvall Bussines Awards Länk till annan webbplats.