Publicerad

Johan Lindén ny ekonomichef

Porträttbild på Johan Lindén.

Härnösands kommuns nya ekonomichef heter Johan Lindén. Johan börjar sin tjänst på heltid i september. Tidigare har han jobbat som ekonomichef i Båstad och Tjörns kommun.

– I Johan får vi en erfaren och kunnig ekonomichef som får fina vitsord från sina tidigare kollegor i Båstad och Tjörn, säger kommundirektör Lars Liljedahl.

– Det som lockade mig till Härnösands kommun var tjänstens utformning och innehåll, säger Johan Lindén. På fritiden ser jag fram emot att utforska de spännande omgivningarna. De ger möjlighet till en aktiv livsstil och det passar mig bra. Vandring är ett stort intresse och jag har också som mål framöver att förbättra färdigheterna inom längdskidåkning.

Johan har arbetat inom kommunal sektor sedan han avslutade sina studier och ser fram emot att träffa medarbetare och kollegor och anta utmaningen som ekonomichef.
– En kommun har en stor och varierad verksamhet. Det tycker jag är intressant. Jag uppskattar att få arbeta i en organisation som har till syfte att förbättra livskvaliteten för så många, säger han.