Publicerad

Undvik fysiska besök hos servicecenter och biblioteket

Händer som skriver på ett tangentbord

Med anledning av smittspridning av corona och de skärpta allmänna råden vill vi be dig att så långt det är möjligt undvika fysiska besök på Sambiblioteket just nu.

Servicecenter

Vi hjälper dig gärna via telefon eller e-post. Undvik fysiska besök om du kan. Vi har stängt våra kunddatorer då det är svårt att hålla avstånd vid dessa. Har du frågor kan du också ställa dem i vårt kundforum.

Telefon: 0611-34 80 40
E-post: servicecenter@harnosand.se

Här kan du ställa och läsa andras frågor i vårt kundforum Länk till annan webbplats.

Gäller ärendet andra myndigheter än kommunen får du vända dig direkt till dem.

Lämna brev och dokument
Du som har behov av att lämna brev till oss men inte vill komma in till servicecenter kan lämna den i bokinkastet till vänster om entrén på plan 1.

Biblioteket

På biblioteket råder begränsad service. Du kan fortsatt låna, återlämna och hämta reserverat material. Vi ber dig att göra dina ärenden snabbt. Stanna inte på biblioteket längre än nödvändigt. Du kan låna datorer under en kortare tid, personalen hjälper dock inte till med datorärenden eller kopiering.

Biblioteket erbjuder en rad digitala tjänster, take away-kasse och hemleverans. Du kan läsa mer om specifika ändringar för biblioteket genom att klicka på länken: Information om corona Länk till annan webbplats.

Avrådan gäller tillsvidare och vi uppmanar till försiktighet och att vi alla hjälps åt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.