Publicerad

Ny butikschef på Re:store

Linda Thorén blir ny butikschef och VD på det kommunalägda bolaget Re:store. Hon tillträder tjänsten den 1 maj. Linda har en bakgrund inom sälj, marknadsföring och kommunikation och har ett stort intresse för återbruk.

Porträttbild Linda Thorén

– Med Linda Thorén som butikschef och VD får vi bred erfarenhet inom ledarskap, marknadsföring, service och återbruk. Hon har i tidigare tjänster arbetat med alla delar av detta och har dessutom ett eget brinnande intresse för återbruk. Re:store och Linda Thorén passar helt enkelt väldigt bra ihop, säger Andreas Sjölander, styrelseordförande i Re:store AB.


- Re:store har stor potential och är en fantastisk plats, säger Linda Thorén. Jag ser fram emot att vara VD och butikschef. Det är verkligen möjligheternas och framtidens galleria. En plats där många olika verksamheter samlas kring den gemensamma nämnaren hållbarhet och där mikroföretag kan växa. Vi människor kan inte fortsätta att konsumera i den takt vi gör nu. Vi måste tänka om, tänka smartare och hitta mer hållbara alternativ.

Linda har under en period varit tillförordnad verksamhetsledare på Re:store och har därmed god insyn i verksamheten och flera idéer kring utveckling.

- Under början av året har vi målat om i butiken, förbättrat våra exponeringsmöbler och ökat mysfaktorn. Och inom kort öppnar vi en yta för workshops. Det blir en plats där man kan experimentera med olika återbruksmaterial, hitta lösningar på problem och testa nya idéer som kan leda till nya företag, säger Linda.

I och med det nya uppdraget lämnar Linda sin tjänst på Härnösands kommuns kommunikationsavdelning och avvecklar sin återbruksbutik Vallmo & Vintage som finns i Re:store.