Passbeskrivning

Passbeskrivning av våra motionspass

PT-Challenge

""

Utmana dig själv i form av cirkelträning i stationsform där en utbildad instruktör leder/peppar dig igenom passet.

Yin yoga

""

Yin yogan passar bra som komplement till träning eller om du har ett stillasittande liv. Den är enkel och passar alla åldrar och framförallt om du känner dig stel i kroppen. Om du är stel i höfterna, baksidan eller framsidan av låren eller kanske ryggen kan Yin yoga vara något för dig.

3D-träning

""

3D-träning är funktionell träning där vi arbetar efter individens rörelsemönster och funktion i kroppens tre rörelseplan(framåt/bakåt, sidled och rotationer)
3D-träning passar alla, oavsett om målet är att träna for hälsa, prestation, skadeförebyggande eller för att bli skadefri.

Spinning

""

Spinning är en cykelträning i grupp till musik. Roligt. enkelt och skonsamt. Du anpassar själv belastningen efter din egen förmåga. Du arbetar med kroppens största muskelgrupper (benen. baken) vilket gör att du förbrukar väldigt mycket energi och förbättrar din kondition snabbt.

AquaFys

""

Vattenspinning sker i bassäng som är tillräckligt djup att man kan träna utan att nudda botten med fötterna. Med trampande cykelrörelser i vattnet förflyttar man sig i cirkel och längder för att få upp pulsen till bra träningsnivå.

Vattengymnastik

""

Vattengymnastik är en skonsam träningsform som bl.a. passar äldre och gravida kvinnor. Vatten gör att du känner dig upp till 90 procent lättare än vad du normalt skulle göra. Det innebär att när du börjar hoppa eller springa i vattnet registrerar din kropp inte samma nivåer av stress som du normalt skulle uppleva som du gör dessa saker på land.

Spinnpump/core

""

Spinnpump/core innehåller Spinning i 30 minuter, pump i 30 minuter, core i 12 minuter och med en avslutande stretching.

Zumba

""

Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik.  Träningsformen som involverar dans och aerobiska övningar är enormt populär i hela världen.

Pilates

""

Pilates är en träningsform som utförs med långsamma rörelser. Vid varje övning tränas flera muskelgrupper samtidigt. Man kombinerar styrketräning, stretching och yoga. Pilates kan vara, till skillnad från vad många tror, väldigt fysiskt krävande om det görs på rätt sätt.

Functional training

""

Ett härligt pass där vi med vår kroppsvikt varvar styrka med kondition, koordination och balans.

Bokning
Gruppträningspass bokas på nätet eller på kunddatorn i Simhallens entré.
Här kan du läsa mer om hur du bokar dig på våra gruppträningspass

Har du frågor om hur man bokar sig på våra pass kontakta vår reception:
Telefon: 0611 - 34 81 70.

Kom och träna på Simhallen du med!