Här finns hjälp till dig som företagare med anledning av coronaviruset

Coronaviruset påverkar näringslivet i Härnösands kommun på flera sätt och företagare möter nu olika typer av utmaningar till följd av viruset. Vi på Näringslivsenheten backar därför nu upp med extra stöd och erbjudande till Härnösands företagare.

Två kvinnor och en man i möte.

Hitta nya vägar för en hållbar omställning. Upp till åtta timmar kostnadsfri affärscoachning till alla företagare i länet

Flytta till Härnösand

På e-tjänsten "Begäran om uppskov på fakturor eller uppdelning av betalning", kan du som företagare söka uppskov på fakturor från Hemab, Härnösandshus, Härnösands kommun.

Bild Härnösandsföretagen Facebook

Vi har gjort en sammanställning med vanliga frågor & svar som ger dig som företagare en överblick av bland annat Regeringens krispaket och annan aktuell information.

Corona-affisch - Vi är rädda om varandra.

Här kan du hämta en färdig affisch för utskrift. Du kan själv fylla i det max antal personer som får vistas i lokalen.

Flytta till Härnösand

Här hittar du länkar till myndigheter och andra aktörer som kan ha värdefull information för dig som företagare.

Flytta till Härnösand

På webbplatsen verksamt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du få en snabb överblick över hur du som företagare påverkas och vilka insatser som görs från myndigheterna för att underlätta för ditt företag.

Flytta till Härnösand

Här hittar du länkar till några av de myndigheter och aktörer som kan ha värdefull information för dig som är verksam inom kulturella och kreativa näringar.

En person som skriver på en dator.

Näringslivsenheten finns tillgänglig för att guida er rätt och förmedla kontakter. Har du funderingar eller vill du dela med dig av dina utmaningar så välkomnar vi nu till en dialog. Kontakta oss via foretagslotsen@harnosand.se eller slå en signal på 0611-34 80 34.

Flygbild över Härnösand.

Våren 2020 lamslog coronaviruset världen och pandemin var ett faktum. Senhösten 2020 nås vi i Härnösands av anda vågen.

Kommunens logotyp.

Här kan du följa den senaste informationen om coronaviruset på samhällets samlade och bekräftade informationssidor.