Publicerad

Går du på gymnasiet och söker efter sommarjobb? Nu finns möjligheten att bli din egen chef!

tre personer som hoppar och är glada

Varje år får flera hundra ungdomar runt om i Sverige chansen att prova på att ett starta eget företag som sommarjobb. Ett sommarföretag kan exempelvis vara att starta café, erbjuda trädgårdstjänster, utveckla ett hantverk eller öppna en verkstad.

Vi söker dig som vill utveckla en idé om en produkt eller tjänst, och drivs av kreativitet och vilja! Genom satsningen Sommarlovsentreprenörer är alla ungdomar mellan 16-20 år i Härnösands kommun välkomna att anmäla sitt intresse till sommarens 10 platser. Satsningen är ett samarbete mellan Region Västernorrland, Härnösands kommun och Technichus Mittsverige.

Sommarlovsentreprenörerna genomför vecka 25 en kickoff tillsammans med en handledare och duktiga inspiratörer som hjälper till med idéutveckling, tips och handfasta råd. I konceptet ingår även försäkring samt ett litet startkapital för att hjälpa entreprenörerna att testa sin affärsidé i verkligheten.

Låter detta som någonting för dig? Anmäl då dig och din affärsidé senast 2021-06-14 till Technichus väntelista: http://technichus-business.se/sommar/172-2/ Länk till annan webbplats..

Intervjuer kommer ske löpande, så lämna din anmälan idag!
Lycka till!

Kontaktperson
Annika-Cecilia Östman
Projektledare Technichus Mittsverige
073-044 41 45