Träningstemplet erbjuder hela resan

Superentreprenören Patrik Ekman, som startade Zon56 är en av Härnösands företagsraketer.

-Jag är uppväxt i en entreprenöriell familj som varit orädd för utmaningar.

Zon56* är idag sålt till Office Mitt och i samma veva blev Patrik delägare i företag. Fast det är inte med företaget Office Mitt som landar på raket-listan utan Träningstemplet.

-Jag köpte egentligen fastigheten för att jag ville grilla på lunchen med vacker utsikt.

Den önskan kunde Patrik infria när han köpte Filadelfiakyrkan på Storgatan i Härnösand.

På bottenplan med utsikt över Nattviken flyttade det dåvarande företaget Zon56 in men snart insåg Patrik att han hade på tok för mycket yta.

-Jag hade tidigare ställt i ordning lokalerna till ett gym i Sundsvall i en fastighet som jag äger och tänkte varför inte göra det samma i Härnösand.

Sagt och gjort så blev den före detta kyrksalen ett gym med maskiner och delar av bottenplan platsen för fria vikter.

- Vi håller hög service och jobbar stenhårt med trivsel. Jag brukar säga att komma in i vår reception är som att komma till himmelriket och sedan fortsätter resan.

Företagaren tycker det är viktigt att hela Härnösand växer och utvecklas, det vinner alla på och för Patriks del är det bara hans begränsning som kan ställa stopp för tillväxt. Under pandemin har de tappar kunder på grund av restriktionerna men Patrik har planer för framtiden och vill arbeta nyskapande.

- Jag skulle vilja få till en automatisering för de som tränar här. De behöver en tagg som är programmerad utifrån deras träningsbehov och när det kommer till en maskin så ställer den in allt utifrån motionärens syfte.

-Jag är en person som gillar utveckling och nya projekt. Det är min drivkraft. Förvaltning får andra hålla på med, avslutar en högt skrattande Patrik.

Kolla in hos Träningstemplet Länk till annan webbplats.

*Bolaget Zon56 såldes till Office Mitt i samband med att Patrik Ekman blev delägare i företaget. Inom Office fortlever och utvecklas Zon56 verksamhet men under varumärket Office. Office Mitt fusionerades för ca 3 år sedan in i det rikstäckande Office Sverige AB.