Publicerad

Stanna hemma i påsk!

Har du hört den förut? I två års tid har budskapet kring påsk varit att vi ska stanna hemma. Då på grund av Corona. Nu finns det en mycket roligare anledning till att du ska stanna hemma.

Härnösand förbereder nämligen ett stort påskfirande på stan. På påskafton blir det äggjakt, ansiktsmålning och underhållning. Och på annandagpåsk fylls torget av marknadsstånd, underhållning, kryssningsresenärer och alpackor. Dessutom kommer butikerna att hålla öppet.

-På annandagpåsk kommer Viking Line på sitt första kryssningsbesök för säsongen. Vi vill bjuda deras 1000 resenärer, alla Härnösandsbor och besökare från regionen på ett riktigt härligt påskfirande. Vi har en scen på torget och där kommer MittRevyn, Gottfrid Krantz och kören Soul Children uppträda, säger Jon Hultman, centrumutvecklare på HÄR handel och möten.

Målet med påsk på stan att ge något roligt till Härnösandsborna, visa gott värdskap och en attraktiv stadskärna för kryssningsresenärer och locka besökare från hela regionen att komma och uppleva Härnösand.

- Härnösand är en populär sommarstad och vi arbetar med att skapa nya säsonger för att attrahera turister under hela året, säger Eva-Lotta Öberg, näringslivsutvecklare på Härnösands kommun.

Stanna hemma, eller kom hem i tid så ses på stan i påsk.

www.här.nu Länk till annan webbplats. finns information om aktiviteterna på stan.