Sommarlovsaktiviteter

Tecknad bild med sommarlovsaktiviteter.

Om du letar efter roliga, spännande och annorlunda aktiviteter så finns det här. Anmälan till aktiviteterna gör du till respektive arrangör.

Till vissa aktiviteter måste du anmäla dig och till vissa aktiviteter är det drop in. Alla aktiviteter är kostnadsfria. Om det är längre aktiviteter så ingår det lunch eller fika. Kom ihåg att meddela eventuella allergier.

OBS!
Ändringar i programmet kan komma att ske, för dagsfärsk information om aktiviteten, dubbelkolla alltid arrangörens hemsida! Tänk på att vissa aktiviteter snabbt blir fullbokade. Kontakta arrangören om du behöver avboka så att någon annan kan få ta över din plats.

Återredovisning Sommarlovsbidrag 2022

Återredovisning lovbidrag 2022

Återredovisningen avser de ideella organisationer, föreningar, företag som beviljats bidrag för att genomföra lovaktiviteter inom Härnösands kommun

Återredovisningen ska vara oss tillhanda senast 3:e oktober.

Insänd återredovisning granskas av utsedd handläggare. Kvitton, avtal, underlag för utbetalningar och annat som rör lovaktiviteten kan komma att begäras in i samband med granskningen, så se till att spara dessa handlingar.

Efter godkänd granskning av återredovisningen, sker utbetalning 2 av era sökta medel utifrån den redovisning ni har lämnat in.

Här finns formulär för återredovisning

Kontaktuppgifter

Frågor skickas med e-post till:
lovbidrag@harnosand.se

Har du andra frågor är du välkommen att kontakta:

Idrott och fritid
Sandra Sjölander
Telefon: 0611-34 81 83
E-post: sandra.sjolander@harnosand.se

Kultur
Milly Lundstedt
Telefon: 0611-34 86 16
E-post: milly.lundstedt@harnosand.se

Integration
Sanna Hellberg
Telefon: 070-210 58 91
E-post: susann.hellberg@harnosand.se