Publicerad

Allt klart för Seniormässan den 1 september

Illustration av två glada äldre människor.

Torsdag den 1 september bjuder Härnösands kommun in till Seniormässan på Teatern. Arrangemanget vänder sig till Härnösandsbor över 60 år och temat är trygghet och hälsa.

På programmet för dagen står allt från föreläsningar om kost och rörelse till utställningar, musikunderhållning samt information från Polisen.

Härnösands kommun arrangerar mässan i samarbete med Härnösandshus, Hemab, Svenska kyrkan, Polisen, och Räddningstjänsten Höga Kusten Ådalen, och kommunens folkhälsosamordnare Jennifer Åhlund ser fram emot en både rolig och lärorik dag.

- Det är allt bra att hålla sig uppdaterad. Digitaliseringen av vårt samhälle är till stor hjälp på många områden, men har också öppnat för bedrägerier som gör att vi ibland känner oss osäkra när vi är ute på nätet. Det kommer vi att prata om på mässan och deltagarna får tips på hur de kan agera och vad de bör vara på vår vakt mot. Men vi kommer att prata om mycket mer än brott. Vi har försökt sätta ihop ett brett program där det också finns tid för prat och samvaro. Jag hoppas att vi blir många på Teatern den 1 september!

Mässan har ett begränsat antal deltagare, därför krävs föranmälan. Anmäl dig senast den 21 augusti så bjuder arrangören dessutom på sopplunch.