Publicerad

Klart för årets psykiatridagar 8-9 november

Man som föreläser för en samling åhörare.

Den 8-9 november genomförs Psykiatridagarna i Västernorrland. Programmet har en stor ämnesmässig bredd och bland föreläsarna märks bland andra ståuppkomikern Hasse Brontén och violinisten och modellen Linda Lampenius. Alla föreläsningar sänds live på YouTube.

Programpunkterna ger många perspektiv på psykisk ohälsa. Från den drabbades erfarenheter, till behandling av ätstörningar, kopplingen mellan psykisk sjukdom och återfall i brottslighet och mycket mer.

Hela programmet för Psykiatridagarna hittar du här. Länk till annan webbplats.

Psykiatridagarna startar kl 08:30 tisdagen den 8 november och föreläsningarna hålls i Tornhuset på Köpmangatan 15 i Sundsvall. Det kostar inget att delta och ingen föranmälan krävs.

För den som inte vill eller kan ta sig till Sundsvall sänds alla föreläsningar live (OBS! Ingen eftersändning!). Länkar till sändningarna hittar du här nedan.

Föreläsningar den 8 november. Länk till annan webbplats.
Föreläsningar den 9 november. Länk till annan webbplats.

Psykiatridagarna arrangeras i samarbete mellan Länsverksamhet Psykiatri Vuxen, Barn och ungdomspsykiatrin och Rättspsykiatrin i Region Västernorrland samt Sundsvalls Kommun, Brukarrådet Västernorrland, Samordningsförbundet i Sundsvall, Samordningsförbundet Timrå/Härnösand samt Samordningsförbundet Ånge.