Nyheter från Kommun & styrning

Kommunens alla nyheter från Kommun & styrning.

Du kan välja att visa nyheterna månadsvis.


 • Gatubelysningen släcks mitt i natten istället

  Härnösands kommun ändrar tiderna för när gatubelysningen ska vara släckt. Belysningen kommer nu att släckas mellan klockan 03 och 05 på nätterna för att det inte ska vara mörkt på morgonen när många människor är ute och rör sig.
  Storgatan utanför teatern, kvällstid, gatubelysningen är tänd.

 • Kommunfullmäktige i webb-TV

  På måndag 21 november håller Härnösands kommunfullmäktige sammanträde. Du kan se sammanträdet i webb-TV i direktsändning eller i efterhand här på kommunens hemsida. Härnösands rådhus.

 • Föreläsning om psykisk ohälsa, anhörigperspektiv och vägen framåt den 1 december

  Under suicidpreventiva dagarna i september uppmärksammades psykisk ohälsa och självmord med flera aktiviteter i Härnösand. Nu återkommer den mycket uppskattade föreläsningen "Fyra liv om dagen". Boka in torsdagen den 1 december för en kväll om psykisk ohälsa, anhörigperspektiv oc... Bild med fyra brinnande stearinljus.

 • Vi justerar gatubelysningen

  Härnösands kommun justerar tiderna för när gatubelysningen tänds och släcks. Detta som en del i arbetet med att spara energi. Storgatan i Härnösand utanför Härnösands teater kvällstid

 • VR Studion i Härnösand fördjupar samarbetet med Framvik

  VR Studion i Härnösand tar nästa steg och inleder ett fördjupat samarbete med snabbväxande EdTech-företaget Framvik. Samarbetet syftar till att göra Framviks applikationer och utbildningsmaterial tillgängligt i VR Studions utbud och tillsammans utveckla nya applikationer till fle... Arbetslivsförvaltningens chef Ingrid Nilsson skakar hand med Framviks Maria Bauer.

 • Vi vann inget pris, men en stor seger

  Filmen ”Tillsammans mot våld i nära relationer” var en av finalisterna till Publishingpriset för filmer i kategorin för föreningar och organisationer. Nu är det klart – det blev ingen vinst. Vi vann inget pris, men tog ändå hem en stor seger. Nämligen den att fler utsatta persone...

 • Tjejer - häng med på trygghetsvandring

  Välkommen att vara med i en trygghetsvandring för att utveckla tryggheten i Härnösand. Tjej står utomhus med armarna i kors och tittar in i kameran

 • Presentkort till kommunens anställda

  Även i år får Härnösands kommuns personal en julklapp i form av ett presentkort i stadens butiker och restauranger på 500 kronor. Det har kommunstyrelsen beslutat. ett presentkort sticker ut ur ett paket som ligger bland glitter och julkulor.