Sport, fritid & friluftsliv

I Härnösand finns många sport- och fritidsaktiviteter att välja bland.

 • Allmänhetens åkning

  Allmänhetens åkning i Härnösand

 • Fritidsbanken

  Fritidsbanken är en plats där du kan låna sport- och fritidsutrustning. Där finns till exempel skidor, skridskor, bollar, racketar, tält, stormkök och allt annat som hör till sport och friluftsliv. Ungefär som ett bibliotek, men för fritidsprylar.

Nyheter från Sport, fritid & friluftsliv


 • Båtmacken.

  Båtmacken är öppen

  Nu kan du tanka din båt på automatstationen vid Härnösands Marina. Här finns även en station för septiktömning för fritidsbåtar. Det kostar inget att tömma septiktanken.

 • En kvinna skapar ett konstverk genom att måla på en vägg. Man ser bara konstnärens rygg.

  Boendet på Saltviksvägen har fått konstnärlig gestaltning

  Hösten 2023 invigdes det nya vård- och omsorgsboendet på Saltviksvägen i Härnösand. Nu är boendets konstnärliga gestaltning helt klar. Konstverken är placerade i boendet lokaler och är specifikt utvalda för verksamhetens behov och önskemål.

 • Bildmontage med verk av Henrik Samuelsson, Lisa Gerdin och Fredrik Sundqvist.

  Sommarens utställningar invigs på Härnösands Konsthall

  Lördagen den 8 juni kl. 13:00 invigs sommarens utställningar av Henrik Samuelsson, Lisa Gerdin och Fredrik Sundqvist. Det bjuds på samtal, mingel och lättare tilltugg. Varmt välkomna!

 • Sveriges Nationaldag.

  Fira Nationaldagen på Murberget

  Välkommen att fira Sveriges Nationaldag på Murbergets friluftsmuseum. Det blir musik och underhållning på utescenen, vi välkomnar våra nya svenska medborgare. Det blir även försäljning av fika och aktiviteter att vara med på.