Sport, fritid & friluftsliv

I Härnösand finns många sport- och fritidsaktiviteter att välja bland.

 • Allmänhetens åkning

  Allmänhetens åkning i Härnösand

 • Ta hand om varandra och naturen

  Utomhus, i mindre grupper och med avstånd kan vi uppleva naturen tillsammans, så länge vi följer aktuella restriktioner.

 • Fritidsbanken

  Fritidsbanken är en plats där du kan låna sport- och fritidsutrustning. Där finns till exempel skidor, skridskor, bollar, racketar, tält, stormkök och allt annat som hör till sport och friluftsliv. Ungefär som ett bibliotek, men för fritidsprylar.

Nyheter från Sport, fritid & friluftsliv


 • Programbild för Kris Kraft och Kultur

  Kris Kraft och Kultur "Var som helst"

  Nätverket North Cultitude 6263 och Härnösands Kollektiva Konstnärsverkstad bjuder in till konferens torsdagen den 19 maj kl. 10:00 - 16:30 på sambiblioteket i Härnösand. Fri entré, varmt välkomna!

 • trepersoner står med en stor metallring mellan sig

  Bra koll på Eksjödammen

  Varje vår när snön smälter ökar trycket på Eksjödammen i Viksjö. Fritidsgruppen inom kommunens Resursgrupp har uppdraget att titta till dammen och reglera vattennivån.

 • Illustrationsbild med symboler

  Frukostevent om demokrati i en digital tid - anmäl dig nu!

  I höst går Sverige åter till val. Den nya digitala tekniken innebär både möjligheter och utmaningar för det politiska samtalet. "Hur stärker vi demokratin i en digital tid?" är temat för ett digitalt frukostevent den 18 maj. Kom och se sändningen på Sambiblioteket!

 • Personal samlad i trappan mellan Teatern och Technichus.

  Teatern och Technichus fördjupar samarbetet

  Teatern och Technichus Science Center har skrivit ett nytt samverkansavtal som gör det enklare att byta tjänster och lokaler. Det ska ge bättre samordning och bättre service för båda verksamheterna.