Sport, fritid & friluftsliv

I Härnösand finns många sport- och fritidsaktiviteter att välja bland.

 • Allmänhetens åkning

  Allmänhetens åkning i Härnösand

 • Ta hand om varandra och naturen

  Utomhus, i mindre grupper och med avstånd kan vi uppleva naturen tillsammans, så länge vi följer aktuella restriktioner.

 • Fritidsbanken

  Fritidsbanken är en plats där du kan låna sport- och fritidsutrustning. Där finns till exempel skidor, skridskor, bollar, racketar, tält, stormkök och allt annat som hör till sport och friluftsliv. Ungefär som ett bibliotek, men för fritidsprylar.

Nyheter från Sport, fritid & friluftsliv


 • Fyra flaggor är hissade på torget. Det är en del i en pågående utställning på Konsthallen.

  No more - konstverk i form av flaggor

  På Härnösands Konsthall visas just nu utställningen ”Paradise No More” av konstnären Alexandra Hedberg. Utanför konsthallen presenteras bland annat verket ”No More” i form av fyra flaggor på torget i Härnösand.
  Den röda blodmånen och den svarta solförmörkelsen flankerar budskapet ...

 • Barn som tittar på film i en biosalong.

  Hundratals Härnösandselever får njuta av film på skoltid

  Den 20-26 mars, är det Nationell filmvecka för barn och unga i Sverige. Flera hundra grundskoleelever i Härnösand kommer under veckan att se på film, i klassrummet eller på bio.

 • Bilder på aktuella utställningar

  Årets första vernissage på Härnösands konsthall!

  Välkommen till kvällsvernissage torsdagen den 16 mars på Härnösands Konsthall. Dörrarna öppna kl. 18:00 - 20:00 och det bjuds på samtal, mingel och lättare tilltugg. Alla är välkomna, fri entré!

 • Skylt med qr-kod i Vårdkastornet.

  Vet du vad du ser från Vårdkastornet?

  Bästa utsikten över Härnösand har du från Vårdkastornet. På tornets översta våning finns det en skylt med en qr-kod. Skanna qr-koden med din telefon, så får du veta mer om det du ser i text och bild.