Kulturlunch 24 maj 2024

Kulturlunch i Härnösand

Välkommen till lunchträffar med kultur i fokus!

Kulturlunch är en mötesplats för dig som gillar kultur. Här finns möjlighet att nätverka, utbyta idéer och uppdatera sig om de senaste inom konst och kultur. Alla är välkomna att delta. Träffa intressanta gäster och få koll på aktuella kulturhändelser.

Upptäck det lokala bandet Karyatid som bjuder på en härlig mix av jazz och rock. Missa inte detta tillfälle att ta del av Härnösands musikutbud!

Varmt välkommen!

Hålltider 24 maj

  • 11:30: start lunch och mingel.
  • 12:00: program med inbjudna gäster.
  • 13:00: Kulturlunchen slutar.

Pris 125 kr för vegetarisk lunch inklusive kaffe från Engströms Food & Deli.

Plats

Härnösand teater
Foajén
Storgatan 9
Härnösand

Arrangör Kulturenheten

Mat, mingel och musik! Välkomna!

Program

Lyssna till det unga, energifyllda bandet Karyatid som bjuder på en härlig dos musik - jazz till rock. Missa inte detta tillfälle att ta del av Härnösands musikutbud! Kultur på minuten: Korta inslag och nyheter om vad som är på gång i Härnösands kulturliv! Vill du berätta något? Hör av dig till kulturenheten@harnosand.se

"Nycklar till vår tid" Västernorrlands museum

Västernorrland museum Nya tider

Bakom kulisserna!

Museets basutställningar berättar om länets historia från forntiden och framåt. Just nu är utställningen om 1700-talet under uppbyggnad, och den nya utställningen invigs 25 maj 2024. Kajsa Hartig, Avdelningschef Museiupplevelser och samlingar.

 

Sommar på Friluftsmuseet Murberget

Västernorrlands Museum

Cajsa Lindegren, avdelningschef Kulturmiljö och hantverk tipsar om sommarens intressanta arrangemang och spännande aktiviteter på friluftsmuseet Murberget.

Lyssna till musik av Karyatid

Kultur på minuten

Upptäck det lokala bandet Karyatid som bjuder på en härlig mix av jazz och rock. Missa inte detta tillfälle att ta del av Härnösands musikutbud!

Bygdespelet Höga Kusten

Bygdespelet Höga Kusten

Dags för en riktig sommarfest i Lövvik!

Den 11 juli 2024 är det premiär för det Bygdespelet "Höga Kusten", skapat av Tomas Ledin. Vi träffar några av skådespelarna och musikerna som ska medverka i föreställningen i sommar.                                                                              

 

Höga Kusten Pride

Kultur på minuten

Katja Gustafsson från föreningen Höga Kusten Pride berättar om festivalen som äger rum 31 maj - 2 juni.

Kultur på minuten!

Kultur på minuten

Kultur på minuten! Korta inslag och nyheter om vad som är på gång i Härnösands kulturliv! Vill du berätta något? Hör av dig till kulturenheten@harnosand.se

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre.Vill du komma och lyssna, dvs inte inte äta lunch, så är du varmt välkommen att göra det!