Kulturlunch 1 mars 2024

Tillsammans skapar vi.

Välkommen till lunchträffar med kultur i fokus!

Kulturlunch är en mötesplats för dig som gillar kultur. Här finns möjlighet att nätverka, utbyta idéer och uppdatera sig om de senaste inom konst och kultur. Alla är välkomna att delta. Lyssna till inbjudna gäster för intressanta och aktuella kulturhändelser.

Varmt välkommen!

Hålltider 1 mars

  • 11:30: start lunch och mingel.
  • 12:00: program med inbjudna gäster.
  • 13:00: Kulturlunchen slutar.

Pris 110 kr för vegetarisk lunch inklusive kaffe från Engströms Food & Deli.

Plats

Härnösand teater
Foajén
Storgatan 9
Härnösand

Arrangör Kulturenheten

Njut av mat, mingel och musik!

Program

Violet Green

Violet Green.

Bandet som hyllar rockens och bluesens stora divor! De berättar om deras föreställning där de presenterar några av de bortglömda och betydelsefulla pionjärerna inom blues, rhythm & blues, soul och rock’n roll från 1900-talets början och framåt. Från Memphis Minnie till Amy Winehouse! Dagen till ära bjuds vi på ett litet smakprov ur Violet Greens show TELL IT LIKE IT IS.

Lotta Näckter

Lotta Näckter.

Hantverk möter konst. Lotta Näckter är utbildad inom både målerikonservering och traditionellt byggnadsmåleri. Efter en rad spännande konserveringsuppdrag på museer i södra Sverige flyttade hon till Härnösand.

Cassandra Brunstedt

Cassandra Brunstedt.

Feelgoodförfattare, fd modejournalisten Cassandra Brunstedt skrev boken "En enkel resa till Indien", den gjorde succé och den blev nominerad till Årets Feelgoodroman. Uppväxten i Klockestrand utanför Kramfors ger inspiration till hennes kommande bok som utspelar sig i hjärtat av Höga Kusten.

 

Kultur på minuten

Härnösands Teater.

Korta inslag ochnyheter om vad som är på gång i Härnösands kulturliv! Kanske har du något att berätta?

Maila kulturenheten@harnosand.se

 

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre.Vill du komma och lyssna, dvs inte inte äta lunch, så är du varmt välkommen att göra det!