Publicerad

Upprop till företagen

Har du som arbetsgivare behov av att anställa någon eller några av yrkesrollerna inom en 3-5 årsperiod?

Campus Härnösand ansöker varje år om att få starta nya yrkeshögskoleutbildningar, i år är inget undantag. Men för första gången testar vi att nå ut brett genom en enkät, för att ge fler arbetsgivare möjligheten att medverka.

Ta dig då 10 minuter och svara på ett fåtal frågor, det kan vara en av de bästa investeringar du gör för framtiden. Svaren som lämnas bifogas till ansökan då den skickas in under våren, ju fler desto bättre chanser att utbildningen beviljas att starta. Så gör din röst hörd, om du tycker att det vore positivt för dig och ditt företag att några av de drygt 400 yrkeshögskoleutbildningar som beviljas varje år, hamnar just här i Härnösand och Västernorrland.

Klicka på utbildningsnamnet så kommer du till enkäten med frågorna som gäller just den utbildningen.

Rekryteringsspecialist Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Lönespecialist Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Akvaponiingenjör Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.UX-designer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.NET Developer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.IT-infrastrukturtekniker Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Mjukvarutestare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Fullstack Developer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frågor?

Har du några frågor så är du välkommen att kontakta Campusutvecklare Mikaela Vennerbring på Härnösands kommun.
Tel: 070-300 10 69
Epost: mikaela.vennerbring@harnosand.se

Campus Härnösand, Höga Kusten

Utöver att detta skapar värde för arbetsgivare, så möjliggör det också för oss som bor här att kunna utbilda oss utan att flytta till annan ort. På Campus Härnösand har vi flera som karriärväxlar och ändrar yrkesbana mitt i livet tack vare de tvååriga yrkeshögskoleutbildningar vi kan erbjuda.

Visste du att det finns hela 70 olika yrkeshögskoleutbildningar att välja bland i Västernorrland? Och utbudet förändras hela tiden. Oftast utbildas en yrkesroll under ett par år, och byts sedan ut mot en annan yrkesroll som det lokala arbetslivet har behov av att anställa framöver. Yrkeshögskolans unika koncept med att anpassa utbildningarna till arbetslivets behov ger goda resultat. 9 av 10 har anställning inom ett år efter examen. 50% får anställning på den arbetsplats där de gör sin LIA-praktik.