Jobba hos oss

Har du också alltid undrat hur välfärd kan se ut? Ett av svaren är: Så här! Vi är medarbetare, kollegor och vänner med ett hjärta som gör några extra volter för Härnösands kommun. Tillsammans gör vi skillnad dygnet runt för alla människor som bor, lever och arbetar här.

Vi vill skapa ett samhälle där alla kan känna gemenskap, vara trygga och ha framtidstro. Vill du vara med på den resan så tycker vi att du ska söka jobb hos oss. Vi är Härnösands största arbetsgivare med drygt 2 000 anställda, fördelade på ca 350 olika yrkeskategorier. Här jobbar till exempel samhällsplanerare, fritidsledare, controllers och undersköterskor sida vid sida med lärare, enhetschefer, HR-generalister och socionomer. En bredd som skapar dynamik, stolthet och möjligheter.

Det händer mycket i och omkring vår kommun vilket betyder att vi behöver bli fler. Många fler. Positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och skapa trygghet och göra skillnad, i det lilla såväl som i det stora. Är det dig vi söker?

Lediga tjänster i Härnösands kommun.

Är det dig vi söker? Här finns alla utannonserade tjänster.

Att jobba på Härnösands kommun.

Att jobba här ska löna sig, på flera sätt. Det här erbjuder vi dig.

Vi är kommunen.

Lite mer om vad vi gör och vad vi strävar efter.

Hittar du inget som passar just nu? Vi vill ändå gärna veta att du finns!

Stöd och hjälp så att du kan försörja dig på egen hand.

Hos Arbete och Integration får du en chans att hitta nya vägar till arbete och utbildning.

Om du, liksom vi, känner att Härnösand har något alldeles extra.