Publicerad

Så kan du hyra ut din bostad nära Torsboda – introduktion Bostadsportal

INFORMATIONSTRÄFFAR PÅ RESTAURANG MIDLANDA 25 SEPTEMBER

Inom trettio minuters pendlingsavstånd från Torsboda Industrial Park finns tre kommuner av olika storlek och karaktär: Sundsvall, Timrå och Härnösand. Vi har valt att tillsammans med Bostadsportal samla lediga bostäder att hyra i området på en egen landningssida. Här kan du lägga upp din bostad för uthyrning och här kan du söka boende. Via plattformen kan privata hyresvärdar och företag möta marknadens ökade behov av hyresbostäder som följer med utvecklingen av Torsboda Industrial Park.

Välkommen på en träff där du lär dig hur du lägger upp din lediga bostad för uthyrning samt hur Bostadsportal fungerar.

Bostadsportal presenterar plattformen. Du får veta vad som är viktigt att tänka på, hur du lyckas med din uthyrning och vart du kan vända dig med frågor. Teamet från Bostadsportal svarar också på dina specifika frågor och ger vägledning som hjälper dig att komma igång.

Business support för Torsboda Industrial Park finns på plats med affärsutvecklare från Torsboda Industrial Park och näringslivsutvecklare från Härnösands, Sundsvalls och Timrå kommuner. Du får en kort information om nuläget i projektet kopplat till behovet av bostäder.

Tid och plats

Restaurang Midland, onsdagen den 25 september klockan 13:30 och 18:00. Informationsträffarna är kostnadsfria och vi bjuder på kaffe. Välj den tid som passar dig och anmäl dig via länk nedan senast 18 september, antalet platser är begränsat. Välkommen!

Anmälan 13.30 Länk till annan webbplats.

Anmälan 18.00 Länk till annan webbplats.

Mer information om:

Bostadsportal Länk till annan webbplats.