Publicerad

Träffa nya vänner i Härnösand – bli Härnösandskompis

Två kvinnor på ett café.

Nya Kompisbyrån och Härnösands kommun inleder ett samarbete som gör det lättare för dig som vill skaffa nya vänner. Nya Kompisbyrån är en ideell organisation med en plattform som på ett roligt och enkelt sätt hjälper dig att hitta en Härnösandskompis.

De matchar dig med en ny kompis utifrån era gemensamma intressen. För dig som är ny i Sverige är det ett bra tillfälle att öva svenska.

- Alla vill vi känna oss välkomna och vara del av en gemenskap. Det är viktig för att trivas och må bra. Därför känns samarbetet med Nya Kompisbyrån fint och värdefullt. Härnösand har ett fantastiskt kulturutbud och dramatisk Höga Kusten-natur. Här finns massor av möjligheter till fina upplevelser tillsammans med nyvunna vänner, säger Ingrid Nilsson, förvaltningschef på Arbetslivsförvaltningen i Härnösands kommun.

Härnösandskompis är ett projekt där Härnösands kommun och den ideella organisationen Nya Kompisbyrån kompismatchar nya och etablerade svenskar.

Den som anmäler sig som Härnösadskompis ska berätta lite om sig själv och sina intressen. Utifrån svaren matchas den med en ny kompis baserat på gemensamma intressen - en perfekt grund för att hitta på roliga saker tillsammans!

Alla kan bli Härnösandskompisar. Det enda kravet är att du ska vara minst 18 år och förstås vara nyfiken på att träffa nya människor.

Vill du få en Härnösandskompis? Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Läs mer och anmäl dig via Nya Kompisbyrån. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Projektet ägs av Härnösands kommun och finansieras av Länsstyrelsen.