Restaurang och livsmedel
Vill du leverera högklassig service och arbeta i en bransch som är i stort behov av arbetskraft? Gillar du att experimentera med mat och dryck? Är du nyfiken på att veta mer om råvaror eller vackra uppläggningar? Vill du ha ett jobb i ständig rörelse? Har du en kreativ sida som du vill få utlopp för? Då kan restaurang- och livsmedelsutbildningen vara något för dig!
Nu är det din tur att anmäla dig till vår restaurang- och livsmedelutbildning! Under denna utbildning kommer du att lära dig allt om råvaror och deras tillagning, drycker, servering och service.
Skapa en hållbar framtid
Efter utbildningen har du goda möjligheter att arbeta som kock i alla typer av kök. Din framtid är otroligt ljus då det saknas kockar i denna stora bransch, allt från den lilla förskolan till fine dining-restauranger.
Upplägg
Under utbildningen får du lära dig olika matlagningsmetoder, matkombinationer och att göra vackra uppläggningar. I skolans egen restaurang får du praktisera grunderna i ett metodkök, där du får laga mat, ta emot beställningar och servera gäster. Du kommer att kombinera teori med praktik och ta kurser inom hygien, näringslära, försäljning, service, specialkost och alkoholservering.
8 veckors APL görs under sommaren på en restaurang som skolan tycker är lämplig som utbildningsplats. Utbildningen avslutas sedan med ett komvuxarbete som visar vad du lärt dig under utbildningstiden.
Tillsammans skapar vi en hållbar framtid!
Utbildningsstart | Sista ansökningsdag |
---|---|
Ej fastställd ännu | Ej fastställd ännu |
Dela sidan