Publicerad

Nytt skyltfönster ska locka fler att jobba för Härnösands kommun

Malin Wedin

Nyetableringar och stora investeringar betyder fler jobb och ökad inflyttning. Härnösands kommun kommer att behöva rekrytera många fler under de kommande åren. Därför har våra Jobba hos oss-sidor fått en rejäl ansiktslyftning för att locka fler att arbeta på Härnösands kommun.

Västernorrland är mitt i en stor samhällsomvandling. Nya etableringar och investeringar i mångmiljardklassen kopplade till den gröna omställningen betyder fler jobb, ökad inflyttning och större rörlighet på arbetsmarknaden. Som Härnösands kommuns största arbetsgivare behöver vi möta den ökade konkurrensen om arbetskraften och presentera oss på ett bra sätt. Därför lanserar vi idag våra nya Jobba hos oss-sidor, vårt skyltfönster mot nya medarbetare.

Hos oss gör du skillnad varje dag

Att arbeta på Härnösands kommun innebär att göra skillnad på riktigt för alla som lever och arbetar i kommunen och alla som besöker oss. När du går hem från jobbet har din insats betytt något för någon annan. Ett meningsfullt och viktigt uppdrag som delas med över 2 000 engagerade medarbetare inom 350 olika yrkeskategorier.

Bredare, djupare och mer personligt

Det vill vi ska speglas för de som söker jobb hos oss eller funderar på att söka jobb hos oss. Därför har våra Jobba hos oss-sidor fått ett rejält ansiktslyft. Nu kan du inte bara se alla lediga tjänster utan även läsa mer om vilka vi är, vad vi står för och vad vi erbjuder våra medarbetare. Vi fortsätter även att successivt byta ut byråbilder till bilder på våra egna medarbetare och kommer även att lägga till korta intervjuer för att lyfta både medarbetare och olika yrken. Vi vill att det ska vara på riktigt helt enkelt.

Välkommen till harnosand.se/jobbahososs. Kanske blir du nyfiken och hittar du en tjänst som låter intressant. Vem vet, kanske är du en av våra nya kollegor?