Traineeprogram Sundsvallsregionen

Tre trainees.

Är du nyutexaminerad akademiker och intresserad av samhällsfrågor, samhällsbyggnad och välfärd? Sök till vårt traineeprogram och få en unik inblick i hur det är att arbeta inom offentlig sektor samtidigt som du får värdefull arbetslivserfarenhet och möjlighet att bygga nätverk som hjälper dig i din fortsatta yrkeskarriär.

Som trainee hos Härnösands kommun får du en unik inblick i vår organisation, värdefull arbetslivserfarenhet och möjlighet att knyta kontakter inför din fortsatta yrkeskarriär. Du får en handledare som guidar och hjälper dig under hela traineeperioden, får ta eget ansvar och ta dig an kvalificerade arbetsuppgifter, både i samarbete med andra och självständigt.

För att bli antagen till programmet ska du ha en färsk akademinsk examen i bagaget eller validerad internationell motsvarighet relevant för den traineeplats du söker. Din examen får inte vara äldre än tre år.

Trainee Sundsvallsregionen är ett samarbete mellan kommunerna Härnösand, Timrå, Ånge, Sundsvall, Nordanstig och Hudiksvall samt SPV (Statens tjänstepensionsverk) och SPSM (Specialpedagogiska skolmyndigheten) i mellersta Sverige.

Trainee Sundsvallsregionen Länk till annan webbplats.