Restaurang Castor

Restaurang Castor

Restaurang Castor är en övningsrestaurang som drivs av elever och lärare på Restaurang- och livsmedelsprogrammet vid Härnösands gymnasium.

När du kommer till oss som gäst möter du elever på deras lektionstid. Tänk på att eleverna är under utbildning och att träning är grunden till all framgång. Du bör ha god tid på dig när du besöker oss.

Hos oss lär sig eleverna att laga mat från grunden och servera den med finess. Vårt fokus är att utbilda personal till en bransch med stort rekryteringsbehov.

När vi 2017 flyttade till våra nuvarande lokaler ville vi ha ett namn som speglar Härnösands historia. Castor betyder bäver och restaurangens namn kommer från Härnösands första sigill från 1590 som föreställer just en bäver med en gädda i munnen. Sigillet har därefter omarbetats till dagens kommunvapen.

För bordsbokning ring: 0611-34 84 84. Meddela ev. specialkost.
Telefontid: vardagar dagtid.

Välkomna att ringa oss vardagar dagtid för att boka bord. Vi tar emot ett begränsat antal gäster i och med att vi är en övningsrestaurang för våra kock- och serveringselever.

Menyer och öppettider med reservation för ändringar. Vi har fullständiga rättigheter, alkoholfria alternativ finns.

På luncherna serverar vi dagens rätt. Ibland serveras även förrätt och/eller efterrätt utifrån vilken årskurs som har lektion och driver restaurangen. På kvällarna serveras oftast en fyra- eller femrätters avsmakningsmeny, då erbjuds även dryckespaket.

Öppettider Restaurang Castor
DatumServeringTid från kl.Status

Vecka 22 och framåt

Stängt i samband med sommarlov. Restaurangen öppnar igen i september. 

Med reservation för eventuella ändringar.

Restaurang Castor
Eriksbergsgränd 11
Härnösand
0611-348484