Förmåner, hälsa och motion

Suppaddling i Östra kanalen.

Det är viktigt att du som medarbetare trivs och mår bra, idag och imorgon. För att skapa förutsättningar för ett hållbart liv, både på och utanför arbetet, erbjuder vi dig som anställd på Härnösands kommun ett antal förmåner och möjligheter till friskvård.

Egen fritidsförening

Härnösands kommuns Fritidsförening, HKFF, är vår egen fritidsförening. Deras mål är att på alla nivåer driva verksamhet som utvecklar människor positivt, såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. HKFF anordnar årligen att flertal aktiviteter, till exempel innebandy, motionsjympa, hälsoutmaningar, simning, golf, jakt och fiske.

Medlemmar har även tillgång till ett antal rabatter på till exempel hotellövernattningar och det finns dessutom möjlighet att hyra en stuga ute på natursköna Lungön utanför Härnösand.

Träna på arbetstid

För att uppmuntra och ge dig möjlighet att delta i aktiviteter även under dagtid erbjuder vi alla med en tillsvidare- eller månadsanställning en friskvårdstimme varje vecka.

Friskvårdsbidrag

Med vårt friskvårdsbidrag vill vi uppmuntra dig till en aktiv, rolig och meningsfull fritid. Bidraget kan du använda både till träning, olika kroppsbehandlingar, yoga, racketsporter eller varför inte gå med i en löpargrupp.

Förmånsportal

Vår förmånsportal heter Nordea Node. Förutom rabatt på idrottsanläggningar och gym finns det även erbjudanden på matkassar, hushållsnära tjänster, försäkringar och hotellövernattningar. Friskvård behöver ju inte alltid bara handla om ren motion. Det kan även vara ett sätt att få lite mer balans i livet och tid över till annat som ger energi.

Hyra cykel

Alla tillsvidareanställda har möjlighet att hyra en cykel till ett förmånligt pris. Det finns flera olika modeller att välja på och du väljer om du vill trampa med eller utan elkraft. Gynnsamt för både din hälsa, plånboken och miljön.

Kultur i anställningen

Härnösand har ett brett kulturutbud och det tycker vi ska märkas i din anställning. Genom ett unikt samarbete med Scenkonst Västernorrland, Härnösands Riksteaterförening och Mittrevyn erbjuder vi rabatt på ett antal föreställningar samt möjlighet att se förhandsvisningar och generalreptitioner.